Descobreix i tasta
La visita a la formatgeria de Mas Alba ofereix una experiència única que comença amb un recorregut pel corral de cabres, i passa per l’obrador i la cova de maduració, on s’explica el procés artesanal i la filosofia del projecte. L’experiència finalitza a la sala de tast, on es degusta tota la gamma de formatges.
Durant el tast, els formatges es mariden amb productes locals, com el pa tradicional de Sant Esteve de Guialbes, el pa de la fleca l’Empordà de Bàscara i els vins del Celler Pujol Cargol de Masarac (Alt Empordà), reforçant així la connexió amb el territori i la cultura gastronòmica del Pla de l’Estany.
Tasta'ns més enllà de Mas Alba
Els formatges artesanals de Mas Alba es poden tastar més enllà de la nostra masia. Ens trobaràs al Mercat del Lleó de Girona, a la parada El Petit Productor, un espai que gestionem directament i que és un aparador de productes locals i de proximitat. Allà compartim territori amb altres petits productors que, com nosaltres, treballen amb compromís i autenticitat.
També participem en fires i mercats especialitzats, com el Fòrum del Formatge i Lactium, on donem a conèixer la nostra feina i contribuïm a difondre la cultura del formatge artesanal i local.
A més, col·laborem amb restaurants i xefs d’arreu de Catalunya, que incorporen els nostres formatges a les seves cartes, oferint al comensal l’oportunitat de gaudir de l’experiència Mas Alba en entorns gastronòmics diversos i creatius.
-
Mas Alba 1748
Mas Huguet sn 17468 Terradelles
Tel. 678 59 23 06 (Anna - Agroturisme)
Tel. 629 308 173 (Martí - Formatgeria)
Tel. 654 500 112 (Llorenç - Pagesia)